Excitatia si dorinta sexuala la barbati

Dorinta sexuala la barbati, cum apare excitatia si erectia penisului

Am putea spune ca dorinta sexuala este senzatie iar excitatia este manifestarea acestei senzatii. Excitatia incepe cu un stimul. Acesta poate fi:

•  vizual (o ocheada aruncata sanilor partenerei, de exemplu sau vizionarea unui film erotic sau frunzarirea unei reviste erotice);
•  auditiv (partenera care te suna si isi exprima o dorinta sexuala, un cuplu care face sex zgomotos in incaperea de alaturi);
•  olfactiv (parfumul ei, transpiratia, mirosul parului ei); hormonii sexuali umani au o calitate olfactiva foarte excitanta;
•  tactil (ea se freaca de el, se sarut intr-un mod foarte intim);
•  ganduri sexuale sau amintiri trezite de o situatie (el isi aminteste ultima ocazie in care ea a purtat o rochie).

Excitatia sexuala este extrem de conditionala si fiecare barbat are declansatorii sai personali. Excitatia, mai ales la barbatii tineri, poate sa survina de cateva ori intr-o singura zi si de multe ori nu se poate solda cu nimic, desi presiunea cumulativa a excitatiilor succesive fara ejaculare conduc la nevoia de sex, masturbare sau vise erotice in cursul carora se produce si ejacularea.

Aceasta se intampla din cauza ca barbatului tanar ii convine o singura destinatie pentru sperma lui, adica eliminarea ei, iar cand veziculele seminale (rezervoarele de sperma) sunt pline, ejacularea are grija de prea-plin. Acest lucru este valabil si in cazul barbatilor care au facut operatii de vasectomie, sperma reprezentand numai un procent redus din lichidul care este ejaculat, restul fiind lichid seminal. in acest caz, sperma este resorbita in organism.

Excitatia, dorinta sexuala si aparitia erectiei penisului sunt in stransa legatura fiind simple etape pe care barbatul le parcurge premergatoare unei partide de sex, sau in unele cazuri cand nu este posibil reprezinta doar raspunsul natural al corpului pentru pregatirea imperecherii. Dorinta sexuala si excitatie trebuie controlate prin educatie pentru a nu provoca situatii neplacute si pentru a te bucura de relatii sexuale armonioase.

Produse dorinta sexuala si erectie

Confidentialitate si protectia clientului
Toate datele dumneavoastra sunt strict confidentiale iar pachetele nu tradeaza continutul lor, discretia va este garantata.


Dorinta sexuala, excitatia si erectia

Pentru a intelege perfect mecanismele cu ajutorul caruia corpul masculin functioneaza obtinand erectii puternice si o potenta sexuala trebuie sa cunoastem cat mai exact care sunt stimulii ce provoaca aceste reactii.
Dorinta sexuala si excitatia