Stud Forte si Viamax tablete - 110 RON

control erectie si ejaculare precoce penis

Specialistii in domeniu recomanda utilizarea concomitenta a lui Viamax si Stud Forte deoarece aduc un plus in imbunatatirea calitatii contactului tau sexual. Erectia puternica datorata lui Viamax va fi mentinuta pana la sfarsitul actului sexual, fara ca fenomenul de ejaculare precoce sa mai intervina in momentele cele mai placute. Stud 100 va actiona mereu cu precizie asupra penisului si va avea grija ca erectia puternica sa nu aiba de suferit, si sa inlature fenomenul de ejaculare rapida. Viamax si Stud Forte vor avea de fiecare data rezultatele cele mai bune, ele fiind produsele absolut necesare oricarui amant modern.

Cele doua produse pe care le oferim intr-un pachet avantajos reprezinta solutia completa care iti asigura independenta si increderea sexuala de care ai nevoie fiind un aliat invincibile pentru control erectie penis. Bucura-te de o viata sexuala activa plina de impliniri si orgasme de neuitat de fiecare data.

Ejaculare precoce si erectie penis

Ne-am gandit sa oferim acest pachet datorita faptului ca penisul este de cele mai multe ori prea sensibil in actul sexual, el fiind singurul responsabil pentru lipsa de control in momentul orgasmului. Consideram ca barbatul trebuie sa poata mentine erectie penisului oricat doreste si sa aiba orgasm exact atunci cand el hotaraste acest lucru si nu un moment mai devreme. Cu pachetul pentru ejaculare precoce si erectie penis vei putea fi in stare sa oferi orgasme multiple alesei tale, un lucru care te asiguram ca va fi apreciat.

 

finalizeaza comanda

Produse ejaculare precoce si erectie

Confidentialitate si protectia clientului
Toate datele dumneavoastra sunt strict confidentiale iar pachetele nu tradeaza continutul lor, discretia va este garantata.


Dorinta sexuala, excitatia si erectia

Pentru a intelege perfect mecanismele cu ajutorul caruia corpul masculin functioneaza obtinand erectii puternice si o potenta sexuala trebuie sa cunoastem cat mai exact care sunt stimulii ce provoaca aceste reactii.
Dorinta sexuala si excitatia