Spray ejaculare precoce Stud 100

Este Stud 100 destul de eficient ?

Categoric! Stud 100 spray are o experienta in domeniu de peste 25 de ani. Testele clinice ne arata ca Stud 100 intarzie fenomenul de ejaculare precoce mai bine decat oricare alte tratamente medicamentoase, prelungind durata actului sexual.

Cum Functioneaza Stud 100 spray ?

Ingredientul activ de la baza lui Stud 100 este lidocaina, un anestezic local foarte eficient, ce reduce sensibilitatea penisului, conducand la intarzierea fenomenului de ejaculare rapida. Atentie insa, chiar daca lidocaina se gaseste pe toate rafturile farmaciei, nu trebuie sa incercati substanta pe penisul dumneavoastra. Stud 100 are o compozitie stricta de lidocaina impreuna cu alti ingredienti, care nu permit alte reactii asupra penisului.

Sub ce forma este prezentat pe piata Stud 100 ?

Produsul Stud 100 este comercializat sub forma de spray sub presiune, care contine 120 de jeturi intr-un ambalaj metalic care protejeaza proprietatile active ale produsului pentru o durata de minim 3 ani de la fabricare.

Exista contraindicatii in privinta folosirii produsului Stud 100 spray?

Atunci cand penisul prezinta pielea iritata sau prezinta o rana, Stud 100 nu trebuie aplicat si nu trebuie folosit daca partenera prezinta alergie la anestezie locala. De asemenea, nu este indicat daca partenera este insarcinata. Pana in prezent nu au existat alte reactii adverse.

Cum se foloseste Stud 100 ?

Se aplica 3 jeturi, cu 3-10 minute inainte de contactul sexual, pe glandul penisului, aflat in erectie. La nevoie, se poate mari cantitatea atat cat este nevoie pentru un efect ferm pentru ca efectul de ejaculare precoce sa fie tinut sub control.

Cat de des pate fi folosit Stud 100 ?

Nu este indicat a se folosi mai mult de 24 de pulverizari in decursul a 24 de ore.

Este Stud 100 indicat pentru sexul oral ?

Stud 100 spray poate fi folosit pentru sexul oral insa numai dupa ce pielea a absorbit in totalitate substanta si i s-a administrat numarul minim de jeturi.

Pentru o folosire a Stud 100 Spray adecvata pentru tratare ejaculare precoce sau rapida a penisului este necesar sa cititi inainte instructiunile de folosire ale produsului. Stud 100 are instructiuni in limba romana care te asigura ca vei folosi sprayul in maxima siguranta fara niciun risc.

Produse ejaculare precoce si erectie

Confidentialitate si protectia clientului
Toate datele dumneavoastra sunt strict confidentiale iar pachetele nu tradeaza continutul lor, discretia va este garantata.


Dorinta sexuala, excitatia si erectia

Pentru a intelege perfect mecanismele cu ajutorul caruia corpul masculin functioneaza obtinand erectii puternice si o potenta sexuala trebuie sa cunoastem cat mai exact care sunt stimulii ce provoaca aceste reactii.
Dorinta sexuala si excitatia