Stud 100 spray control erectie tratament disfunctii - 56 RON

stud 100 spray ejaculare

Spray - ul Stud 100 este cel mai puternic produs comercializat in Romania fara nevoia unei prescriptii medicale pentru tratament rapid si eficient pentru ejaculare precoce si disfunctii sexuale legate de o sensibilitate sporita la nivelul capului penisului sau pe intreaga suprafata a acestuia cat si de incapacitatea de a mentine erectia penisului pana cand partenera ajunge la orgasm. Deoarece nu poate provoca reactii adverse si nici nu are contraindicatii medicale Stud 100 sub forma de spray combate cu succes toate problemele ce sunt legate de ejaculare precoce, fara a fi nevoie de alte produse adiacente. Usor de purtat in orice imprejurare ambalajul sub presiune asigura o dozare perfecta a ingredientilor activi, iar rezultatele apar inca din primele momente de la aplicare, facandu-se simtite de fiecare data fara exceptii.

Stud 100 spray este un produs fabricat in Marea Britanie, unde a fost pus pe piata pentru prima data si se bucura de o prezenta pe piata de mai bine de 20 de ani. Producatorul acestui spray este firma Pound International Ltd cu sediul in Londra, iar autorizatia de punere pe piata poarta numarul : PL2294/5000R. Toate aceste informatii sunt prezente pe fiecare ambalaj, ale produsului original.

Stud 100 controlul erectiei

Controlul erectiei si al ejacularii este un aspect deosebit de important atunci cand doresti sa iti satisfaci sau impresionezi partenera. Atunci cand consideri sau pur si simplu realizezi ca un mai bun control al erectiei, al amanarii momentului ejacularii este un lucru de care te-ai putea folosi este cu siguranta momentul sa apelezi la Stud 100 spray.

 

finalizeaza comanda

Produse control erectie

Confidentialitate si protectia clientului
Toate datele dumneavoastra sunt strict confidentiale iar pachetele nu tradeaza continutul lor, discretia va este garantata.


Dorinta sexuala, excitatia si erectia

Pentru a intelege perfect mecanismele cu ajutorul caruia corpul masculin functioneaza obtinand erectii puternice si o potenta sexuala trebuie sa cunoastem cat mai exact care sunt stimulii ce provoaca aceste reactii.
Dorinta sexuala si excitatia