Stud 100 tratament ejaculare precoce

Despre Stud 100 si ejacularea precoce

Se stie ca tendinta in viata sexuala a barbatilor, este de a avea orgasm mult mai repede decat femeile, acesta fiind un lucru dovedit. Ejacularea inainte ca partenera sa aiba orgasm sau sa finalizeze actul sexual conduce la sentimente de vinovatie, la faptul ca partenera ramane nesatisfacuta, putand crea frustrare si nemultumire. Atunci cand barbatului i se intampla de mai multe ori acest fenomen de ejaculare precoce, apare dezamagirea, iar acesta refuza orice intimitati si forme de comunicare, lucru ce afecteaza si partenera. Orice cuplu isi doreste sa aiba parte de experiente sexuale fantastice, iar imbunatatirea vietii sexuale atrage interesul tuturor. Discutiile tot mai des intalnite despre cum ar putea fi imbunatatita viata sexuala, atrag dupa sine noi metode de a satisface aceasta dorinta. Cea mai mare problema intalnita in viata sexuala o reprezinta momentul orgasmului, acesta fiind diferit la barbat fata de cel al femeii. Unii barbati au un orgasm mai rapid decat al femeii, iar partenerele lor raman setisfacute. In acest caz, s-a instalat deja fenomenul de ajaculare precoce sau, dupa o alta denumire, fenomenul de ejaculare rapida. Cercetarile arata ca ejacularea precoce si cea rapida afecteaza peste 30% din barbati. Solutia cea mai rapida in prevenirea si combaterea fenomenului de ejaculare precoce sau rapida este Stud 100.

Ce cauzeaza fenomenul de ejaculare precoce?

Stresul zilnic sau problemele legate de supraponderalitate, ori problemele de prostata, cardivasculare, diabet zaharat, sunt factorii cei mai des intalniti ce contribuie la fenomenul de ejaculare rapida. Iar atunci cand se intampla acest fenomen, viata sexuala a cuplului are de suferit. Testele clinice si dermatologice arata ca Stud 100 actioneaza eficient, sigur si rapid. In plus, produsul Stud 100 nu este toxic si nu are miros. Cu spray-ul Stud 100, puteti depasi toate aceste probleme legate de nedorita ejaculare rapida, prelungind durata actului sexual. Cu Spray Stud 100, ejacularea se va produce in momentul ales de dumneavoastra si nu mai devreme.

Calitatea actelor tale sexuale se va imbunatati vizibil inca de la primele aplicari , iar efectul lui Stud 100 fiind de durata !

Produse ejaculare precoce si erectie

Confidentialitate si protectia clientului
Toate datele dumneavoastra sunt strict confidentiale iar pachetele nu tradeaza continutul lor, discretia va este garantata.


Dorinta sexuala, excitatia si erectia

Pentru a intelege perfect mecanismele cu ajutorul caruia corpul masculin functioneaza obtinand erectii puternice si o potenta sexuala trebuie sa cunoastem cat mai exact care sunt stimulii ce provoaca aceste reactii.
Dorinta sexuala si excitatia