Viamax erectie penis, potenta - 50 RON

viamax potenta si erectie penis

Tabletele Viamax sunt un inlocuitor natural pentru Viagra, care se elibereaza fara nicio prescriptie medicala si nu are niciun fel de reactii adverse. Ingredientii activi din compozitia lui sunt atent selectionati de laboratoarele medicala Bionordica si sunt garantati sa isi faca efectul la aproximativ 1 ora de la administrare. Imbunatatirea erectie si potentei dureaza pana la 72 de ore de la administrarea unei pastile.

Cu Viamax te bucuri de cel putin 24 de ore de potenta sexuala si un penis puternic de invidiat care nu te va dezamagi si nu te va lasa balta atunci cand ai nevoie de el pentru o penetrare de durata, adanca si mai ales viguroasa. Viamax Power tabs au efecte doar asupra erectiei si potentei penisului fiind un remediu cu un efect extrem de rapid.

Viamax efect rapid, de durata asupra erectiei

Pastilele Viamax pentru erectie penis sunt alegerea potrivita pentru momentele in care tu iti doresti rezultate vizibile foarte rapid. E destul sa folosesti o singur pastila cu o ora inainte de contactul sexual dorit pentru ca efectul asupra erectiei tale sa fie destul de puternic si mai ales suficient pentru a intretine un act sexual de durata.

 

finalizeaza comanda

Produse erectie si potenta penis

Confidentialitate si protectia clientului
Toate datele dumneavoastra sunt strict confidentiale iar pachetele nu tradeaza continutul lor, discretia va este garantata.


Dorinta sexuala, excitatia si erectia

Pentru a intelege perfect mecanismele cu ajutorul caruia corpul masculin functioneaza obtinand erectii puternice si o potenta sexuala trebuie sa cunoastem cat mai exact care sunt stimulii ce provoaca aceste reactii.
Dorinta sexuala si excitatia